Radio Bingo

Wedstrijden

Gevangene ontsnapt

RADIO BINGO WEDSTRIJD

Gevangene ontsnapt

Toneelgilde Volksveredeling presenteert : GEVANGENE ONTSNAPT

Freya De Bleeckere is gevangenisdirectrice van een kleine provinciale gevangenisinstelling. Samen met haar man Geert Dochez woont zij in de kleine, maar comfortabele dienstwoning van het gevangeniscomplex. Omdat Freya haar gevangenis zo goed weet te besturen, wordt ze voorgedragen om een nieuwe functie te bekleden in een grotere instelling. Geert ziet een overplaatsing niet zitten. De reden daarvoor deelt hij liever niet met zijn vrouw.

Het is de dag voor Kerstmis. Niet alleen verwachten ze de broer van Geert om kerstavond te vieren, maar ook Ellen Simonis, een ambtenaar van het 'Bestuur voor het Gevangeniswezen' die in de loop van de dag de laatste details voor de overplaatsing komt regelen.

Gevangene Ontsnapt is een komedie in regie van Bruno Vansteenkiste geschreven door Luuk Hoedemaekers

Vul het onderstaande formulier in en maak kans op inkomkaarten voor de voorstelling van 22/11 om 20u

WIN TICKET TONEEL

      
  •   

 

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!
       

IN DE AGENDA

LAATSTE NIEUWS

Leave this empty:

WIN TICKET VOOR GEVANGENE ONTSNAPT

Geef je gegevens hieronder door en maak kans op een inkomkaart voor de voorstelling van 'Gevangene Ontsnapt' Voorstelling van vrijdag 22/11 om 20u

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit doorgegeven aan derden zonder toestemming.