Radio Bingo

Wedstrijden

Win tickets De Zonnegloed

RADIO BINGO WEDSTRIJD

Win tickets De Zonnegloed

Als Europees opvangcentrum voor wilde dieren vangt De Zonnegloed in Oostvleeteren sinds 2011 zo'n 250 verwaarloosde/mishandelde/achtergelaten en in beslag genomen wilde dieren op die niet terug naar de natuur kunnen. Ze krijgen er terug een nieuwe thuis voor de rest van hun leven met de nodige professionele zorg. De Zonnegloed herbergt meer dan 120 soorten dieren waaronder: meer dan 30 soorten vogels, meer dan 30 soorten reptielen, meer dan 10 soorten primaten (apen) meer dan 20 soorten roofdieren en meer dan 30 andere soorten zoogdieren.

Ontdek de dieren, geniet van de vele voedervoorstellingen, doe mee aan de fotowedstrijd of maak een speurtocht, klim en klauter in de speeltuinen en ontdek nog veel meer! De Zonnegloed ligt midden een prachtig stukje natuur. De dierenverblijven zijn omringd door veel groen. Meer info op

Luister Radio Bingo en maak kans op een gratis toegangsticket!


      
  •   

 

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!
       

IN DE AGENDA

LAATSTE NIEUWS