Radio Bingo

Actueel

Bingo steunt hulpacties Oekraïne

03-03-2022

Bingo steunt hulpacties Oekraïne

De oorlog in Oekraïne laat veel mensen niet koud. Ook Radio Bingo niet. Radio Bingo zendt samen met andere Vlaamse radio’s de radiospot uit die een warme oproep doet om een bijdrage te storten voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne via Consortium 12-12. De zeven hulporganisaties die erin verenigd zijn, zullen de middelen inzetten waar ze het hardst nodig zijn. Een gift kan via BE 19 0000 0000 1212.

Op vrijdag 4 maart om 8u45 zal Radio Bingo, samen met andere Vlaamse radiostations, Give Peace a Chance van John Lennon draaien. Bingo sluit zich hiermee aan bij een grote Europese actie waarbij radiostations over heel Europa dit nummer dan zullen laten horen als een oproep voor vrede.

Luisteraars die een hulpactie organiseren voor Oekraïne kunnen dat altijd melden aan Radio Bingo en hun actie wordt dan vermeld op de radio.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!