Radio Bingo

Actueel

Muziek voor iedereen én tegen corona

16-03-2020

Muziek voor iedereen én tegen corona

Informatie

We houden je op de hoogte van de coronamaatregelen in de regio met dagelijkse updates in het regionaal nieuws om 12u, 15u en 19u. Ook Peter Poels zorgt elke werkdag voor een update tussen 7u en 11u.

Steun aan lokale handel

Op Radio Bingo hoor je een spotje om de lokale handel te steunen. We roepen onze luisteraars op om nu vooral lokaal te kopen.

Promoot jouw nieuwe zaak of dienst nu extra voordelig! Radio Bingo biedt lokale horeca en andere handel de mogelijkheid om nieuwe initiatieven door de coronamaatregelen te promoten via Radio Bingo. Kunnen je klanten voortaan online bestellen en afhalen? Of heb je een ander initiatief gestart? Wij helpen je graag door het bereiken van heel veel mensen via de radio aan een tijdelijk promotarief! Neem vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur. Meer info.

Sensibiliseringscampagnes

Radio Bingo steunt ook de sensibiliseringscampagnes van de federale en Vlaamse overheid tegen corona. De radiospot met Danira Boukhriss Terkessidis, Sven De Leijer, Nathalie Meskens, Koen Wauters, Annelien Coorevits en Erik Van Looy is ook te horen op Radio Bingo. Samen delen ze 6 preventietips om het virus op afstand te houden. De video kan je onderaan deze pagina bekijken. Ook de radiospot #checkcheckcheck is te horen op Bingo.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!