Radio Bingo

Actueel

Shoppingactie Hou van mei

01-05-2021

Shoppingactie Hou van mei

Het shoppingvoorjaar ziet er opnieuw helemaal anders uit dan we hadden gedacht… Nu we niet meer op afspraak hoeven te winkelen en opnieuw met twee personen de winkels kunnen bezoeken, slaan Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare de handen in elkaar en lanceren de shoppingactie ‘Hou van mei’ als uitnodiging om ‘opnieuw’ te komen winkelen in Roeselare. Funshopping wordt volledig hergedefinieerd als je weet dat hieraan een actie gekoppeld is waarbij je kans maakt op 10.000 euro aan Roeselare Kadobonnen.

Van 1 t.e.m. 31 mei 2021 krijg je bij elke aankoop in een Roeselaarse zaak in het kernwinkelgebied een coupon met daarop een unieke code. Je registreert je code via www.shoppingroeselare.be en maakt kans om één of meerdere Roeselare Kadobonnen te winnen. Met elke coupon maak je kans om te winnen. De coupons kunnen geregistreerd worden tot en met 6 juni 2021. De Roeselare Kadobon is geldig in meer dan 150 winkels en horecazaken in Roeselare.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd en ook kenbaar gemaakt op de Facebookpagina Shopping & Centrum Roeselare.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!