Radio Bingo

Actueel

Muziek voor iedereen én tegen corona

16-03-2020

Muziek voor iedereen én tegen corona

Informatie

We houden je op de hoogte van de coronamaatregelen in de regio met dagelijkse updates in het regionaal nieuws om 12u, 15u en 19u. Ook Peter Poels zorgt elke werkdag voor een update tussen 7u en 11u.

Steun aan lokale handel

Op Radio Bingo hoor je een spotje om de lokale handel te steunen. We roepen onze luisteraars op om nu vooral lokaal te kopen.

Promoot jouw nieuwe zaak of dienst nu extra voordelig! Radio Bingo biedt lokale horeca en andere handel de mogelijkheid om nieuwe initiatieven door de coronamaatregelen te promoten via Radio Bingo. Kunnen je klanten voortaan online bestellen en afhalen? Of heb je een ander initiatief gestart? Wij helpen je graag door het bereiken van heel veel mensen via de radio aan een tijdelijk promotarief! Neem vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur. Meer info.

Radio Bedankt

Ga uit uw dak met onze muziek, maar blijf in uw kot! Met deze boodschap lanceert Radio Bingo het project "Radio Bedankt". Bepaalde uitzenduren van Bingo worden ingepalmd door Radio Bedankt. Met Bedankt willen we iedereen bedanken die de maatregelen respecteert en in zijn kot blijft en dit ook volhoudt. Een dank ook aan iedereen die zich inzet om corona te bestrijden, zoals zorgverleners en medewerkers uit de openbare dienstverlening. Meer info.

Muziek voor iedereen om 20u30

Drie regionale radiostations slaan de handen in elkaar in de strijd tegen het coronavirus, maar ook voor het verbinden van mensen met muziek . Radio Bingo uit Roeselare, Jess FM uit Menen en Radio Kompas uit Koekelare zullen vanaf maandag 23 maart telkens om 20u30 een tweetal songs draaien die de luisteraars kunnen meezingen. Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met elkaar en we willen jullie dankzij muziek met elkaar verbinden in deze moeilijkere tijden. En eveneens de zorgverleners bedanken voor hun inzet door luisteraars te laten meezingen.
Jij kan ook een suggestie doorsturen naar ons. Welke plaat wil jij horen om 20u30? En waarom die song? En voor wie. Stuur jouw verzoek door via ons contactformulier.

Sensibiliseringscampagne

Radio Bingo steunt ook de sensibiliseringscampagnes tegen corona. De radiospot met Danira Boukhriss Terkessidis, Sven De Leijer, Nathalie Meskens, Koen Wauters, Annelien Coorevits en Erik Van Looy is ook te horen op Radio Bingo. Samen delen ze 6 preventietips om het virus op afstand te houden. De video kan je onderaan deze pagina bekijken. Ook de nieuwe radiospot #checkcheckcheck is te horen op Bingo.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!