Radio Bingo

Actueel

Muziek voor iedereen én tegen corona

16-03-2020

Muziek voor iedereen én tegen corona

Informatie

We houden je op de hoogte van de coronamaatregelen in de regio met dagelijkse updates in het regionaal nieuws om 12u, 15u en 19u. Ook Peter Poels zorgt elke werkdag voor een update tussen 7u en 11u.

Steun aan lokale handel

Op Radio Bingo hoor je een spotje om de lokale handel te steunen. We roepen onze luisteraars op om nu vooral lokaal te kopen.

Promoot jouw nieuwe zaak of dienst nu extra voordelig! Radio Bingo biedt lokale horeca en andere handel de mogelijkheid om nieuwe initiatieven door de coronamaatregelen te promoten via Radio Bingo. Kunnen je klanten voortaan online bestellen en afhalen? Of heb je een ander initiatief gestart? Wij helpen je graag door het bereiken van heel veel mensen via de radio aan een tijdelijk promotarief! Neem vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur. Meer info.

Sensibiliseringscampagne

Radio Bingo steunt ook de sensibiliseringscampagnes tegen corona. De radiospot met Danira Boukhriss Terkessidis, Sven De Leijer, Nathalie Meskens, Koen Wauters, Annelien Coorevits en Erik Van Looy is ook te horen op Radio Bingo. Samen delen ze 6 preventietips om het virus op afstand te houden. De video kan je onderaan deze pagina bekijken. Ook de nieuwe radiospot #checkcheckcheck is te horen op Bingo.

#playlocal

We draaien meer dan ooit muziek van Belgische artiesten. Zo steunen we onze artiesten!

Muziek voor iedereen om 20u30

Drie regionale radiostations slaan de handen in elkaar in de strijd tegen het coronavirus, maar ook voor het verbinden van mensen met muziek . Radio Bingo uit Roeselare, Jess FM uit Menen en Radio Kompas uit Koekelare zullen vanaf maandag 23 maart telkens om 20u30 een tweetal songs draaien die de luisteraars kunnen meezingen. Wij realiseren ons meer dan ooit hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met elkaar en we willen jullie dankzij muziek met elkaar verbinden in deze moeilijkere tijden. En eveneens de zorgverleners bedanken voor hun inzet door luisteraars te laten meezingen.
Jij kan ook een suggestie doorsturen naar ons. Welke plaat wil jij horen om 20u30? En waarom die song? En voor wie. Stuur jouw verzoek door via ons contactformulier.

Corona Top100

Corona is een virus dat onze levens volledig heeft overhoop gegooid. Een wereldwijde pandemie met verregaande gevolgen, zowel positief als negatief. Wij houden de moed er in en vatten alle aspecten van de coronacrisis samen in de Corona Top100 op Radio Bingo op zaterdag 4 april tussen 13 en 19u. Meer info.

Applaus

Dagelijks hoor je ook applaus om 12u en 20u op Radio Bingo. Een hartverwarmend applaus voor alle zorgverleners die zich keihard inzetten om patiënten te verzorgen. Maar ook een applaus voor iedereen die zich inzet om het coronavirus te bestrijden. Het applaus is ook voor iedereen die de maatregelen respecteert en "in zijn kot blijft".


      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!