Radio Bingo

Actueel

Nieuwjaarsreceptie lokt veel luisteraars

22-01-2024

Nieuwjaarsreceptie lokt veel luisteraars

Vorige zondag was er de nieuwjaarsreceptie in Roeselare. Zo’n 3000 Roeselarenaars waren aanwezig op het Polenplein. Nieuw dit jaar was dat de nieuwjaarsreceptie ook kon gevolgd worden via de radio. De volledige nieuwjaarsreceptie werd namelijk uitgezonden op Radio Bingo,zodat ook mensen die niet aanwezig konden zijn, toch mee genoten van de sfeer én van het optreden van Roeselaarse coverband De Toâpe Geraapte.

Andy Degryse, presentator bij Radio Bingo:

We zagen aan onze livestream dat er gemiddeld zo’n 700 extra online luisteraars waren tijdens de uitzending. Hoeveel mensen er extra luisterden via FM en DAB+ kunnen we helaas niet achterhalen. Maar uit de vele reacties die we kregen, zijn er dat er veel.Veel luisteraars bedankten ons voor dit initiatief. We kregen heel wat veel warme reacties. Zo waren er mensen aan het werk waren en die heel blij waren dat zij konden meegenieten van de nieuwjaarsreceptie. Ook in een aantal winkels en werkplekken was de uitzending te horen.Hartverwarmend was ook het bericht van luisteraar Frederik die de nieuwjaarsreceptie nu wel kon meebeleven vanuit zijn bed in het ziekenhuis.

Uit de reacties bleek ook dat er ook veel luisteraars waren die niet in Roeselare wonen en verrast waren over de ambiance die er was. We hebben dus, ondanks de koude temperaturen, de warme Roeselaarse sfeer kunnen overbrengen via de radio, zelfs ver buiten Roeselare.We zijn heel tevreden dat we als Roeselaarse radio zoveel positieve reacties kregen, zowel van mensen die aanwezig waren, als van zij die het via de radio hebben gevolgd. Radio Bingo is niet de grootste radio, maar we willen wel groots zijn voor onze luisteraars.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!