Radio Bingo

Actueel

Liveradio en meer op Jaarbeurs Roeselare

14-10-2021

Liveradio en meer op Jaarbeurs Roeselare

Op zoek naar nieuwe ideeën? Of wilt u er gewoon een namiddag gezellig tussenuit? Dan bent u op de 68ste JAARBEURS ROESELARE in de Expo van harte welkom en aan het juiste adres.

Op een oppervlakte van 10.000m² stellen 150 deelnemers opnieuw hun laatste nieuwigheden tentoon aan duizenden bezoekers. Aanbod met de grootst mogelijke variëteit en kwaliteit.

Ook dit jaar zorgen de standwerkers voor een ruim aanbod en kan men ze op de Jaarbeurs beluisteren, bewonderen en terugvinden voor de aankoop van de nieuwste producten: huishoudhulpjes, schoonmaakproducten en sponsen, detergenten, ontstopper, autopolish, schoonheidsproducten, enz... Naast de nieuwe demonstratie-artikelen zijn er nog tal van nieuwigheden op de Jaarbeurs te vinden. Zo hebben we dit jaar meer en meer standen uit de bouw en interieurwereld.

Ook Radio Bingo is dit jaar weer van de partij met heel wat leuke gasten, interviews en live-uitzendingen! Kom ook zeker eens langs en maak kans op je vakantieverblijf!

Bekijk hier het programma

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!