Radio Bingo

Actueel

Radio Bingo is nu ook te beluisteren via Radioplayer

17-02-2021

Radio Bingo is nu ook te beluisteren via Radioplayer

Sinds februari 2021 is Radio Bingo ook digitaal te beluisteren via Radioplayer. Radioplayer.be is een samenwerking tussen VRT, DPG Media en Mediahuis. Het doel van deze samenwerking is om radio luisteren voor iedereen gemakkelijk te houden. De focus ligt op radio luisteren op toestellen die aangesloten zijn op het internet, zoals computers, smartphones en tablets.

Radioplayer.be maakt deel uit van Radioplayer Worldwide. Dit is een internationaal non-profit platform dat via het internet uitzendt. Het is opgezet om een internationale technologische samenwerking tussen radio's te ontwikkelen. Radioplayer is momenteel beschikbaar in de deze landen: Duitsland, Oostenrijk, België, Canada, Spanje, Denemarken, Ierland, Noorwegen, Groot-Brittannië, Italië en Zwitserland.

Door de toetreding tot Radioplayer breidt Radio Bingo zijn luistermogelijkheden via digitale platformen verder uit. Bingo is ook te beluisteren via andere digitale kanalen.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!