Radio Bingo

Actueel

Radio Bingo terug op fm!

26-11-2019

Radio Bingo terug op fm!

Goed nieuws! Binnenkort zijn we terug te beluisteren op fm! Vlaams minister van Media Benjamin Dalle gaf groen licht aan Radio Bingo om uit te zenden op de fm-band. We zullen vanaf januari 2020 te beluisteren zijn op 97.4 fm (en natuurlijk ook nog steeds digitaal).

8 lokale radio-omroepen krijgen toestemming om uit te zenden op de fm-band, waaronder dus Radio Bingo die het frequentiepakket 129 op 97.4 fm toegewezen krijgt.

Sedert 1 januari 2018 waren we van de fm-band verdwenen door een beslissing van de toenmalige minister van media Sven Gatz en waren we enkel digitaal te beluisteren of via tijdelijke evenementenfrequenties. Nu we onze erkenning hebben, zullen we snel een zendvergunning aanvragen bij de Vlaamse Regulator voor de Media (VRM). EĆ©nmaal die is toegekend, kunnen we starten met uitzenden op 97.4 fm want technisch zijn we er helemaal klaar voor!

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!