Radio Bingo

Actueel

Radio Bingo verdwenen van de FM-band

01-12-2017

Radio Bingo verdwenen van de FM-band

Vrijdag 01/12/2017 was een zwarte dag voor het radiolandschap. En vooral voor de radiogeschiedenis in Roeselare. Want Radio Bingo, de enige overblijvende regioradio voor Roeselare, kreeg het bericht van minister Sven Gatz dat de toekomst voor Radio Bingo op FM is afgelopen vanaf 1 januari 2018.

Een beslissing die met 1 pennentrek de toekomst van talloze medewerkers en sympathisanten omgooit. Radio Bingo heeft een hart voor Roeselare, staat telkens op de leukste evenementen en brengt radio voor iedereen! Al 35 jaar onafgebroken!

Ondanks tegenslagen van de weergoden bleef Radio Bingo volhouden en groeide de binding met Roeselare en zijn luisteraars dag na dag verder aan.

Positive thinking! Roeselare we zijn nog niet helemaal uitgeteld, maar nu alvast bedankt voor de jaren trouw luisteren op fm!

Met muzikale groeten,
het volledige Radio Bingo-team

UPDATE: Radio Bingo gaat verder, 100% digitaal!

Je kan sedert 1 januari 2018 overal naar Radio Bingo luisteren via onze live stream en diverse apps. Meer informatie op onze website of via onze sociale media kanalen.

      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!