Radio Bingo

Actueel

Radio Bingo wordt Radio BEDANKT

02-11-2020

Radio Bingo wordt Radio BEDANKT

Tijdens de eerste lockdown lanceerde Radio Bingo het project "Radio Bedankt". Bepaalde uitzenduren van Bingo werden toen ingepalmd door Radio Bedankt. En dit gebeurt nu opnieuw. Met Bedankt willen we iedereen bedanken die de maatregelen respecteert. Een dank ook aan iedereen die zich inzet om corona te bestrijden, zoals zorgverleners en medewerkers uit de openbare dienstverlening. En we geven iedereen ook de kans om via Radio Bedankt mensen te bedanken met berichtje. Of gewoon een verzoekje te doen. We bieden iedereen de mogelijkheid om een bericht in te spreken via onze Facebookpagina. Dit zenden we dan uit tijdens Radio Bedankt. Uiteraard kan een tekstberichtje via onze website of per email ook nog steeds.

#Share een Dessert !

Je kent waarschijnlijk al de actie "Zorg voor Licht", een teken van steun en respect voor de zorg en een signaal waarmee je toont dat je zorgt voor anderen.
Nu we toch waarschijnlijk weer druk aan het heerlijk bakken en koken slaan...lanceert Radio Bingo "Zorg voor een 'licht' gebak - Share een Dessert".
Onder het motto 'Share een Dessert' denken we bij dat bakken ook aan een extra portie voor een buur, een eenzame kennis, familie of vrienden of gelijk wie je maar ook wil verrassen.
Ben je zelf geen meesterbakker? De lokale handelaars hebben ongetwijfeld heel wat lekkers te bieden.

Deel je dessert of baksel op onze Facebookpagina - en spreek ook eventueel je bijhorende boodschap in in de Messenger app (zie onder). Geef je verrassing volledig coronaproof af bij diegene die je wil verrassen en tover een glimlach op ieders gezicht

Nieuwe Top 100 lijsten

Samen tegen corona, met veel muziek die elkaar verbindt. Wist je dat er veel muziek bestaat die ons huidig leven duidelijk samenvat? En dat er al heel wat nieuwe songs zijn gemaakt over corona? Wel luister dan naar onze nieuwe Top 100 lijstjes bij Radio Bedankt. Elke zaterdag tussen 13u en 19u. Alleen maar songs met een link naar een bepaald thema.
De 2de lockdown periode gaan we verder de verveling tegen met de Top100 lijsten op Radio Bingo

Zeg zelf eens Bedankt!

Heb je zin om je bedanking uit te spreken aan iemand uit je buurt , een groep mensen die je in de bloemetjes wil zetten. Je vriend of familie die je toch al een tijdje niet meer ziet.

Open de Messenger app, zoek naar 'Radio Bingo your way of music' en stuur een spraakberichtje door met jouw leuke boodschap!
(Tip! Bereid je boodschap voor op een klein briefje zodat alles klaar en duidelijk wordt vermeld !)
Deze boodschap mag max. 1 minuut tijd in beslag nemen!

Informatie

We houden je op de hoogte van de coronamaatregelen in de regio met dagelijkse updates in het regionaal nieuws om 12u, 15u en 19u. Ook Peter Poels zorgt elke werkdag voor een update tussen 7u en 12u.

Steun aan lokale handel

Op Radio Bingo hoor je een spotje om de lokale handel te steunen. We roepen onze luisteraars op om nu vooral lokaal te kopen.

Promoot jouw nieuwe zaak of dienst nu extra voordelig! Radio Bingo biedt lokale horeca en andere handel de mogelijkheid om nieuwe initiatieven door de coronamaatregelen te promoten via Radio Bingo. Kunnen je klanten voortaan online bestellen en afhalen? Of heb je een ander initiatief gestart? Wij helpen je graag door het bereiken van heel veel mensen via de radio aan een tijdelijk promotarief! Neem vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur. Meer info.


      
  •   

 

IN DE AGENDA

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!