Radio Bingo

Agenda & Bingo On Tour

Jaarbeurs Roeselare 2023

01-11-2023

Jaarbeurs Roeselare 2023

De Jaarbeurs Roeselare biedt ook in 2023 weer een bijzonder rijk gevuld programma in Roeselare Expo van 1 tot en met 12 november 2023. Met veel vertrouwde gezichten en heel wat nieuwe exposanten valt er dit jaar nóg meer te beleven dan tijdens de vorige edities! De beurs in de Expo van Roeselare is dagelijks geopend van 14u tot 19u. Op zondag 5 en 12 november openen de deuren reeds om 10 uur.

PROGRAMMA JAARBEURS ROESELARE

Of je de beurs nu bezoekt om nieuwe exposanten of producten te ontdekken, een optreden mee te pikken, je gewoon gezellig te nestelen voor een drankje met vrienden en familie, één van de workshops of voordrachten bij te wonen, je te laten inspireren... bij ons is iedereen welkom! Nog meer dan vorige jaren richten we ons daarbij op het volledige gezin.

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid nevenprogramma met randanimatie. Voor het eerst werken we daarbij met themadagen. Bekijk het programma op www.jaarbeursroeselare.be

LIVERADIO BINGO & WEDSTRIJD

Ook Radio Bingo is er bij met elke dag liveradio (van 15u tot 18u) en veel gasten voor een leuke babbel op de radio. Bovendien kan je op de mediastand van Radio Bingo meespelen met een wedstrijd en kans maken op een vakantie!

GRATIS TOEGANG

Luister Radio Bingo en win gratis inkomkaarten vanaf oktober 2023!

      
  •   

 

LAATSTE NIEUWS

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!