Radio Bingo

Agenda & Bingo On Tour

Jaarbeurs Roeselare 2022

01-11-2022

Jaarbeurs Roeselare 2022

De Jaarbeurs Roeselare opent de deuren op 1 november om 14u. Met een vernieuwd en uitgebreider aanbod aan activiteiten... wordt dit opnieuw de gezelligste handelsbeurs van Vlaanderen! De beurs in de Expo van Roeselare is dagelijks geopend van 14u tot 19u en op donderdag 3 november van 14u tot 22u.

PROGRAMMA JAARBEURS ROESELARE

Of je de beurs nu bezoekt om nieuwe exposanten of producten te ontdekken, een optreden mee te pikken, te proeven van een initiatie swing of salsa, mee te dingen voor de beker tijdens de eerste quiz-battle voor bedrijven en ondernemers, je gewoon gezellig wil nestelen voor een drankje met vrienden en familie, één van de talrijke kookworkshops of voordracht van Delphine Steelandt wil volgen, ... bij ons is iedereen welkom!

Bekijk het programma op www.jaarbeurs.be

LIVERADIO BINGO & WEDSTRIJD

Ook Radio Bingo zal er bij zijn met elke dag liveradio (van 15u tot 18u) en veel gasten voor een leuke babbel op de radio. Bovendien kan je op de mediastand van Radio Bingo meespelen met een wedstrijd en kans maken op een vakantie!

GRATIS TOEGANG

Luister Radio Bingo en win in de maand oktober gratis inkomkaarten!

      
  •   

 

LAATSTE NIEUWS

WIN WIN WIN!

Sla ons smsnummer 0468 17 107 2 op in je gsm of smartphone, luister Radio Bingo, sms het juiste codewoord en win! Ontdek op deze pagina wat je allemaal kan winnen op Radio Bingo!