WORD LID

Radio Bingo Club

Als trouwe luisteraar wil je behoren tot jouw favoriete regioradio? En je wil meehelpen aan het verdere bestaan van Radio Bingo? Dan kan je lid worden van de Bingo-Club.

Je wordt gedurende 1 jaar lid van de Bingo-club vanaf 10 euro. Het lidmaatschap start als het lidgeld is ontvangen.
Schrijf het lidgeld over (minimum 10 euro) op rekeningnummer BE87 9791 3689 5394 (vzw Bingo, Wagenstraat 7, 8800 Roeselare)
Vermeld duidelijk je naam en adres, zodat we jouw lidkaart en welkomstgeschenk kunnen opsturen.

Extra voordelen

Lid zijn, geeft je extra voordelen! We zetten er een aantal op een rijtje:

  • grotere kans op prijzen: Je krijgt op deze manier een grotere kans om prijzen te winnen. Wat dacht je van een ticket voor een pretpark, voor thuiswedstrijden van Knack Volley Roeslelare, voor een concert of evenement (ijs- en zandsculpturenfestival, schaatspistes, circus, monstertruckshow...)? Of misschien een coole cd, dvd of veel meer? Met een geldige lidkaart maak je ook meer kans om prijzen te winnen via deze website,
  • je ontvangt Bingo-goodies: Je krijgt bij je inschrijving gratis o.a. de exclusieve Bingo-stickers,
  • je ontvangt onze nieuwsbrief: We houden je op de hoogte van het reilen en zeilen bij Radio Bingo via onze nieuwsbrief. Als lid ontvang je die gratis in je mailbox.

Voor snelle beslissers hebben we bovendien nog een leuke verrassing! Word vandaag nog lid van de Bingo-Club en ontvang een welkomstpakket! Helemaal gratis.

 

MEER INFO

Radio Bingo krijgt geen subsidies of andere vorm van overheidssteun. Radio Bingo overleeft door reclame-inkomsten en sponsoring. Een moeilijke opdracht. Zeker wanneer de weergoden ons parten spelen, en ons dwingen tot zware onkosten. Radio Bingo werd reeds meerdere malen getroffen door de bliksem en eind 2006 werd de zendmast door een storm omvergeblazen.

Jij kan er voor zorgen dat jouw favoriete radio blijft bestaan, en verder blijft groeien. Word vandaag nog lid van de Bingo-Club en steun Radio Bingo vzw.

Heb je vragen over het lidmaatschap of wens je meer informatie over de Bingo-Club? Neem dan contact met ons op!

  • Adres: Wagenstraat 7, 8800 Roeselare
  • Tel: 051 20 75 83 of 0477 59 15 30
  • E-mail: info@radiobingo.be

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.