Dave Lambert

Dave Lambert

Dj

Dave Lambert in the mix (zo. 00.00-01.00 uur)

biografie

Dave Lambert begon in 1990 met zijn eigen partyconcept in PARADOX (Antwerpen), alleen gericht op rockmuziek. Hij draaide muziek van bands als The Red Hot Chili Peppers, Biohazard, Pearl Jam en nog veel meer. Naarmate hij ouder werd ontwikkelde hij een meer underground huisstijl in clubs rond Antwerpen. Het was op een van deze avonden dat hij werd gespot door de eigenaar LE BEAU ZOO (1998). Hij werd meteen gevraagd om te komen draaien en dat op regelmatige basis. Meteen schiep hij een speciale vibe die een enorme respect kreeg van bekende dj's zoals Marko (La Rocca), Pippi (Ibiza) en Oliver (Amnesia Ibiza).
En het sneeuwbaleffect begon vanaf die dag! Dave Lambert begon te draaien op beruchte party concepten als Antwerp Is Burning, Cruises To Pleasure, Ibiza Reunion en nog veel meer! Bij Le Reve D'O in Doornik starte Dave Lambert met draaien op vrijdag in 2000! Dus niet alleen het Vlaamse deel, maar ook het Franstalige deel van België begon voor de sound van Dave Lambert te vallen.
In die tijd speelde Dave een breed scala aan muziek. Gedurende die periode bood de eigenaar van één van België's meest gesproken over clubs (Zillion) hem een ​​residentdjplaats in de Golden nachten.

Na de sluiting van LE BEAU ZOO begon Dave ook te spelen op de meer trancegerichte zaterdagen in de Zillion. Dit was een keerpunt in de carrière van Dave toens deze hoge geprofileerde club hem bekend maakte over heel België en in het buitenland. Dave begon te draaien in clubs zoals Space (Ibiza), Velfarre (Japan), Kadoc (Portugal), Colossus (Lloret Del Mar - Spanje) en nog veel meer clubs.
Dave bleef in Zillion tot aan deongelukkige sluiting in oktober 2001. Hij niet onmiddellijk een andere club en begon te draaien op evenementen tot de dag dat Versuz hem een ​​residentdjplaats bood op zaterdag. Versuz is gevestigd in Hasselt. Op zaterdag wordt Dave begeleid door residents Tom Leclercq en B.

Naast de Versuz is hij ook vaak dj op veel festivals, zoals bv. NATURE ONE Duitsland, Tomorrow Land, Rave On Snow Oostenrijk, Extrema Solar Holland, het slotfeest van de Belgische City Parade en nog veel meer!
In 2006 was hij er ook bij tijdens Europa's beroemde Sensation White evenement naast Tom De Neef, Darren Emerson, Mike en Marco V! Het was zeker een van de hoogtepunten in zijn carrière.
Dave heeft ook een maandelijkse residency in één van België's meest bekende clubs LA ROCCA!. Elke eerste zondag van de maand draait Dave de beste progressive, minimal house tunes.  
Samen met zijn studiopartner Elektrokid Dave maakt hij ook records die volgelingen van hun sound over de hele wereld hebben! 'Yeah' was de eerste eigen productie van Dave Lambert en werd uitgebracht in 2005 en was een groot succes. De follow-up voor Yeah was een remake van Lipps Inc Funky Town. De toekomst ziet er rooskleurig met de remixes voor Mason, Fedde Le Grand, Wonderland Avenue, Junkie XL en verscheidene anderen. Dave werkt samen met verschillende producers als HOUSETRAP & SIR G. Samen met HOUSETRAP bracht hij in oktober 2007 'Come Back and Stay' uit. En hij heeft nog heel veel plannen.

MEDIA

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.