David Campoy

David CampOy

Dj

David Campoy Overground (zo. 01.00-02.00 uur)

Biografie

David Campoy werd geboren in 1978 in Barcelona. Op zijn 16de begon hij als residentdj in een kleine club in Barcelona. Hij probeerde zijn eerste tracks te produceren.  Na een lange tijd lokaal werken als dj en producer van tracks voor zijn sets, bracht hij in 2000 zijn eerste album uit en toerde door heel Spanje met zijn sets.

Dit is altijd het belangrijkste voor David geweest: iedereen laten genieten van zijn muziek en zijn sessies. Hij is een dj en producer die niet graag met een unieke persoonlijke stijl wordt geëtiketteerd.

Universal Music, Black and White, Sony, Stereo Productions, Hypnotic Music Paris, Clippers, Password of Metrouble USA, zijn slechts enkele van de lange lijst van platenmaatschappijen die zijn liedjes publiceren. Hij is momenteel producer en remixer voor het label We Love Asere.

Naast tientallen eigen producties en producties voor andere artiesten (Pitbull, Juan Magan, Lumidee, Vassy) heeft David ook zijn carrière als radio-dj en diverse radioshows op verschillende FM-zenders in Spanje en Latijns-Amerika en via internet voor de hele wereld. Momenteel bezet zijn laatste radioshow David Campoy Overground als podcast via iTunes de top in Spanje en geniet dien van een aanzienlijk aantal abonnees over de hele wereld. Deze radioshow is te horen op radiiostations in Spanje, de VS, Duitsland, België (Radio Bingo!), Mexico, Ecuador en Argentinië. David werd een trendsetter op het vlak van muziekreleases en hij ontvangt belangrijke gasten uit de internationale muziekwereld.

MEDIA

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.