Liam Shachar

LIAM SHAcHAR

Dj

Elevations (za. 01.00-02.00 uur)

BIOGRAFIE

Liam Shachar begon zijn muzikale carrière op de jonge 13-jarige leeftijd met een paar draaitafels en een mengpaneel. Hij begon op zijn 16de met optreden in clubs in zijn geboortestad van Tel Aviv. DOp zijn 19de werkte Liam voor een lokale djplatenzaak, had 2 radioshows en werd regelmatig gevraagd als dj. Later begon hij te experimenteren met muziekproducties, die hem leidde tot zijn eerste single release, "The Creation".
Terwijl Liam singles bij diverse platenmaatschappijen releasde over de hele wereld, begon hij steeds meer steun te krijgen van topdj's zoals Tiesto, Armin Van Buuren, Sasha en John Digweed.
In 2003 werd hij uitgenodigd door Basswalk Records om te spelen op het wereldberoemde Ultra Music Festival als headliner. In 2004 werd hij opgepikt door Paul Oakenfold. Onder het Perfecto label, remixte Liam enkele van de grootste talenten van het label waaronder singles van Oakenfold zelf.
Hij maakte ook een remix van David Guetta's "The World Is Mine", die werd uitgebracht bij Ultra Records.
In 2005 maakte Liam een remix van "On All My Sundays. De remix kreeg enorme steun in de dancemuziekindustrie en werd onmiddellijk opgepikt door Oakenfold voor zijn "Perfecto Vegas" album.
Het succes van de remix leidde Liam naar een ander nummer met Echo met de naam "The Waves", die later werd gebruikt in Jonathan Lynn's film "Wild Target."
In 2007 startte Liam zijn eigen platenlabel "Inner Logic Records" en bracht zijn eerste volledige artiestenalbum getiteld "Perfect World".
Het album, een continue mix van zijn eigen producties, kreeg uitstekende recensies in muziekbladen wereldwijd.
In 2012 begon Liam een ​​wekelijkse radio Mixshow "Elevations", die wordt uitgezonden door meer dan 20 radiostations in de VS, VK, Canada, Nederland, Frankrijk, Italië, Moldavië, Rusland, Griekenland, Zuid-Afrika, Panama, België...

MEDIA

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.