Mr Jack & Dirty

Mr Jack & Dirty

DJ

Mr Jack & Dirty Radioshow (za. 00.00-01.00 uur)

BIOGRAFIE

Dit all around duo moet je het nacht leven niet leren kennen. Met hun jaren ervaring achter de draaitafels blazen ze elk dak zonder problemen weg. Vroeger waren ze bekend als dj Willie en dj Gert, en regelmatig kwamen ze elkaar tegen in het nachtleven. Na enige tijd hebben ze dan ook besloten de handen in elkaar te slaan en toen is Mr Jack & Dirty geboren.

Door hun jaren ervaring voelen ze elkaar ook perfect aan en met hun op sweepende en energieke djsets zetten ze ook nog eens heel de boel op zijn kop. Van R&B naar de beste meezingers of van de vetste hardstyle naar de beste houseplaten: ze kunnen en mixen het allemaal! Ze waren al te gast bij Versuz (Hasselt), Club Ace (Pepingen), Radio Hitec (Valkenszwaard NL)...

Mr Jack & Dirty maken ook hun eigen producties, remixen en mashups, en wekelijks brengen ze hun radioshow op verschillende radio's over het hele land. En dus ook bij Radio Bingo!

INTERACTIEF

Heb jij zo iets van 'damn ik heb hier nog wel een leuke mashup, remix, bootleg of original track van mezelf liggen'? Stuur hem gerust op naar mrjackanddirty@gmail.com en wie weet draaien Mr Jack & Dirty hem in een van hun radioshows!

MEDIA

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.