valentijn2019-1.jpg
valentijn2019-2.jpg

WAAR IS VALENTIJN

Vrijdag 8 en zaterdag 9 februari staan de winkels in het centrum van Roeselare in het teken van de “liefde” en van “Valentijn”. 

In 5 etalages in de Ooststraat / Vlamingstraat / Jan Mahieustraat / Grote Markt / Delaerestraat / Manestraat / Wallenstraat / Noordstraat / de Munt staat onze Valentijn met de tekst “HIER IS VALENTIJN”.

Heb jij onze Valentijn gespot? Vul dan HIER de 5 winkels in (ten laatste tegen zondag 10 februari om 20 uur) en wie weet win jij met je partner een onvergetelijk all-in VALENTIJNDINER4TWO op donderdag 14 februari vanaf 19 uur  bij: 

  • 2 Michelin sterrenrestaurant Boury 
  • Restaurant De Ooievaar
  • Bistro Le Nord
  • Restaurant De Huiskamer
  • Restaurant De Witte Merel
icor-logo.jpg

OP DE FOTO MET CUPIDO

Wil je een superleuke foto met Cupido … ?
Wil je daarnaast kans maken op een “heerlijk zacht” kado van SLEEPLIFE (10 foto’s maken kans op een kussen) in een super romantisch decor van BLOEMBLOEM of ga je voor het super romantisch “Valentijndinner4two” op donderdag 14 februari bij GASTRO HENRI of voor één overnachting voor 2 personen te kiezen voor de nacht van 14, 15 of 16 februari aanstaande bij PARKHOTEL ROESELARE.
Verder zijn er ook nog 3 ontbijten voor 2 personen te winnen op Valentijns ochtend (donderdag 14 februari) bij PARKHOTEL ROESELARE

valentijntop100-2019.jpg

VALENTIJN TOP100 op RADIO BINGO

Stem ook vandaag voor op de Valentijn Top100.

Verras je vriend(in) met jullie plaatje in de meest romantische lijst van het jaar! De song met de meest romantische herinnering, misschien wel jullie (toekomstige) openingsdans. Klik op de banner links en vul daar het stemformulier in!

De Valentijn Top100 wordt uitgezonden op donderdag 14 februari tussen 13 en 19u

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.