WIN DUOTICKETS

disney-sand-magic.jpg

ZANDSCULPTURENFESTIVAL OOSTENDE

Mickey Mouse viert z’n 90ste verjaardag op het Zandsculpturenfestival op het Groot Strand van Oostende. Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen.

Ontdek deze uitzonderlijk tentoonstelling vol emoties en avontuur, en beleef de magie van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse op het Groot Strand van Oostende. Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m² op het Groot Strand van het Oostende.

De reusachtige sculpturen van 2 tot 6 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op één uur voor uw bezoek.

Het Zandsculpturenfestival in Oostende staat vermeld in het Guinness Book of Records sinds 2010 als grootste festival in z’n soort.
Deze zomer met de nieuwste Disney, Pixar, Marvel en Star Wars figuren in de hoofdrollen, en alle gekende Disney klassiekers.

Het Zandsculpturenfestival vindt plaats op het Groot Strand van Oostende en opent zijn poorten voor het publiek elke dag tot en met zondag 9 september 2018, doorlopend van 10 tot 19 u.

  • Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk.
  • Het festival is gelegen op het Groot Strand van Oostende.
  • Het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 km.
  • Reken op minimum één uur voor uw bezoek.
  • Honden aan de leiband zijn toegelaten.
  • Het nemen van foto en video voor privégebruik is toegelaten.
  • Het festivalterrein bedraagt 10.000 m².

Meer info op www.zandsculpturen.be.

Luister Radio Bingo en maak kans op duotickets voor het zandsculpturenfestival in Oostende!

Stuur je verzoek naar 0468 17 1072 of vul het contactformulier in.