Radio Bingo

Hoe te beluisteren?

Luister echt overal naar Radio Bingo!

fm op 97.4 fm in Roeselare en wijde omgeving
DAB+ op kanaal 10D in midden West-Vlaanderen
online via de Radio Bingo App, onze livestream en via diverse sites en apps. Hieronder vind je meer informatie.

Live stream
Live stream

Live stream

Via onze live stream op radiobingo.be kun je gemakkelijk luisteren naar jouw hits van de wereld, het nieuws uit je straat en de acties die jij wint!

Klik bovenaan de website op "Luister live" of klik op de afbeelding om nu te luisteren (opent in een nieuw venster).


Radio Bingo App

Radio Bingo App

Beluister Radio Bingo via onze eigen app. Beschikbaar voor Android en iOS. U vindt meer informatie over onze App op deze pagina.


Tune In

Tune In

Tune In is een gratis app die je kan downloaden op je smartphone of tablet. Je kan deze ook terugvinden via je smarttv (als die aangesloten is op internet).


Radioplayer

Radioplayer

Met Radioplayer kan je Bingo luisteren op toestellen die aangesloten zijn op het internet, zoals computers, smartphones en tablets. Ook via Sonos en Bose.


Radio Online

Radio Online

Luister Radio Bingo via Radio Online!


Radioline Proximus Pickx

Radioline Proximus Pickx

De app bibliotheek op de decoder van Promimus Pickx heeft een heel interessante gratis radio app: Radioline. Via deze app kan je Radio Bingo beluisteren op je televisietoestel. Toegang krijgen tot Radioline op Proximus Pickx is heel eenvoudig: het volstaat de app te installeren vanaf het menu van Proximus Pickx in de rubriek shop > toepassingen. Zodra de app is ge├»nstalleerd, kan je Radioline vinden in de rubriek 'mijn bibliotheek' > mijn toepassingen. Je kan ook de Radioline op downloaden op je smartphone.


Allradio.nl

Allradio.nl

Luister naar Radio Bingo via AllRadio.nl.


Radiosonline.be

Radiosonline.be

Luister naar Radio Bingo via Radiosonline.be.


Via jouw internetradio

Via jouw internetradio

Met een internetradiotoestel (ook wel webradio of Wi-Fi radio genaamd) kan je online via een thuisnetwerk of een wifi toegangspunt naar Radio Bingo luisteren. Internetradio is de nieuwe revolutie op radiogebied. En dankzij dit toestel kunt u gewoon in de tuin, op het balkon of waar dan ook in en om je huis (of kantoor) naar Bingo luisteren. Er hoeft geen computer aan te staan. De installatie is zeer eenvoudig.