Radio Bingo

Medewerkers

Bart Soenen

Bart Soenen

Head of Music, presentator, DJ

  • Bart @
  • Dancity
  • Dancity TOP 15
  • History of Dancity

DJ-naam: DJ BaSo (o.a. Dancity jaarmixen, Eurosongmixen, Partymixen, Carnavalsmixen, ...)

Bart Soenen werd geboren op 4 december 1978. Hij was vanaf de geboorte zeer muzikaal, al konden zijn zangcapaciteiten veel beter (van beterschap is tot op de dag van vandaag nog niet veel te merken). Hij hield het dan maar bij muziek, zoals het opnemen van Top30-deuntjes op cassettebandjes en het onafscheidelijk rondlopen met de walkman terwijl hij zijn zangtalent nog eens probeerde.

In 2000 kwam hij terecht bij Radio Bingo. Een stemtest werd afgenomen en wat later kwam de eerste uitzending van zijn eigen danceprogramma “Dancity” on air. Later volgde de avondshow “De Hit-evening”, iedere werkdag tussen 19 en 22u (in 2010 omgedoopt tot “Bart@”).

Bart houdt zeer duidelijk van dansbare muziek, alsook de brede waaier van chart-hits en durft zelf openlijk opkomen voor het recht van het Eurovisiesongfestival!

Het mag allemaal ook wel vlot in elkaar lopen en daarom maakt Bart op regelmatige basis zelf een doorlopende mix: Yearmixen, Partymixen, Summermixen, en zelfs een Carnavalsmix. De kers op de taart was het commercieel releasen van 2 retrocompilaties (Zillion 14 en 15), een jongensdroom die werkelijkheid mocht worden.

Bart presenteert elke werkdag de avondshow “Bart@”, op zaterdag de danceshow “Dancity”, woensdagavond de dancechart “Dancity Top 15” en op zondagavond "History of Dancity". Deze laatste 2 programma's worden ook uitgezonden op diverse andere radio’s in België en Nederland.

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.