Radio Bingo

Medewerkers

BMdoubleU (DJ)

BMdoubleU (DJ)

DJ / Producer

De microbe om alle knopjes te draaien van een geluidsinstallatie begon al van toen hij nog niet kon lopen. Hij hoort zijn vader nog altijd vertellen dat hij de bandopnemer van zijn vader af en aan zette en aan alle knopjes zat te draaien. Wanneer hij wat ouder werd, kreeg hij dan een volledige muziekinstallatie die hij in zijn kamer mocht zetten en waar hij uren voor de buren, maar ook voor mezelf, muziek speelde. 2 platendraaiers van Technics en een mengpaneel van Roland met 2 grote luidsprekers (waar hij het merk niet meer van weet) maar wel weet dat ze toen al wat DB konden uitsturen. Muziek was van toen al een grote passie voor hem en vanaf toen is hij begonnen met het spelen op kleine feestjes voor vrienden en familie. Dit breidde al snel uit.

Dj BMdoubleU is het meest gepassioneerd van de elektronische muziek. Hij kan zich het beste uitleven op de beats vanaf 125 bpm, de drums en alle andere speciale effecten. Retro, New Beat, House, Techno en andere geremixte muziek, wat hij dan onder de Deep House klasseert, is voor hem dan ook hetgeen hij liefst door de boxen laat klinken. Maar dit wil niet zeggen dat hij de muziek van de andere jaren, rock, pop, disco en alle andere genres aan zich laat voorbij gaan. Hij heeft een breed gamma aan muziek en die gaat hij telkens opnieuw naar voor brengt. Alles wat je maar kan bedenken, laat hij met veel plezier door de boxen knallen. 

Ondertussen zijn er sinds 2021 de eerste releases van DJBMdoubleU : My First Track Elektro, Groovin', Fucking National (and more to come)

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.