Radio Bingo

Medewerkers

Cang (DJ)

Cang (DJ)

DJ

  • Pacific Sound Solutions

Ik weet nog goed wanneer ik de microbe te pakken kreeg. In feite heb ik alles te danken aan dj Graene. Om een lang verhaal kort te maken, ik beluisterde “cassettes” van mijn stiefpapa Graene. Die cassettes stonden vol met heerlijk trance/retro van de jaren 90 die toen in de betere clubs werd gedraaid. Na verschillende sets te hebben gezien van Dj Graene, wou ik dit ook wel eens uitproberen. Ik weet nog heel goed dat ze me zeiden, Kevin beginnen tellen tot 4 en terug. Al snel schakelde ik die tellen over van 4 naar 8, 16, 32.

Op 17-jarige leeftijd, werd ik dan als leider in de jeugdbeweging ook ingezet als dj op hun feesten. Al snel werd ik bekend in mijn geboortedorp en mocht ik in het plaatselijk sfeercafé draaien als resident. Ieder weekend was ik van de partij, zowel op vrijdag, zaterdag, zondag. Nadien ben ik in het uitgaansleven dj Mani Beldmundo tegen gekomen en besloten we om samen VS te draaien, dat monde uit in de naam DUO KLASH. We waren graag geziene gasten die op veel verschillende party’s, clubs, danscafés, festivals mochten draaien. Man, wat een zalige tijd was dat.

Nog wat later namen we samen deel aan een dj contest in Rumbeke, stootten we door naar de finale en kwamen we in de grote finale uit tegen Dj Lisa Nova waar we een VS moesten draaien en de publieksmeter gaf aan wie de winnaar was. De meter was heel duidelijk en de uitbaters vroegen ons wat ze moesten doen, het publiek was iets TE laaiend enthousiast! Als winnaar van de contest kregen we alle eer en faam dat we toen bijna overal mochten draaien. Dat waren heel fijne tijden! De microbe bleef altijd in mij zitten en toen ik met een paar vrienden een minivoetbalploegje startte, besloten we ook om een fuif te organiseren. Onze 1e Big Party was een groot succes. Ik draaide daar samen met enkele mooie namen zoals Bolle (Lagoa), Habib (frontlinefestival), Housebrothers (Highlightfestival), maar ook met mijn goeie vriend Glenn Deknop, gekend als dj Lysergic.

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.