Radio Bingo

Medewerkers

F.R.A.N.K. (DJ)

F.R.A.N.K. (DJ)

DJ

  • DJ F.R.A.N.K. in the mix

Dj F.R.A.N.K voelde zicht duidelijk om een actief nachtleven te hebben. Hij kreeg zijn eerste gitaar op 4-jarige leeftijd. Hij ging met zijn vader, die een lokale dj was, mee naar meerdere party's. Hij begon het kopen van platen op 12-jarige leeftijd en hij was dj op zijn eigen zestiende verjaardagsfeestje. Van toen af aan wist hij dat hij een dj wou zijn.

Zijn interesse in muziek werd sterker als hij aan het spelen was (meer dan vier nachten per week) in de beroemde clubs als Carré, de grootste Belgische en meest populaire club. Hij deed dat meer dan twintig jaar.

In 1995 opende hij een eigen platenzaak en begon hij zijn eigen muziek te maken, met als allereerste single 'Funkin Ernstige' bij Jumper Records.

Stel je voor: je zit op een vliegtuig en bent tien uur onderweg, in tussentijd mix je twee nummers in elkaar op je PowerBook en enige tijd later sta je negen weken op nummer één in de Belgische hitparades en verkoop je 80.000 singles in België. Het overkwam DJ F.R.A.N.K. en AJ Duncan. Zij scoorden de absolute zomerhit van 2003 met de 'Summer Jam', waarvan wereldwijd meer dan 1.300.000 singles werden verkocht.

De muzikale kwaliteiten van Frank Van Herwegen (DJ F.R.A.N.K.) is niet beperkt tot 'Summer Jam' en andere hits zoals onder meer 'Discotex Yah' in 2011. Als dj is hij eveneens bekend en beroemd. Die dj-kwaliteiten hoor je elke dinsdagavond bij Radio Bingo om 22 uur.

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.