Radio Bingo

Medewerkers

Kris (DJ)

Kris (DJ)

DJ

  • Pacific Sound Solutions

DJ Kris en zaakvoerder van Pacific Sound Solutions.
De microbe om alle knopjes te draaien van een geluidsinstallatie begon al van toen hij nog niet kon lopen. Ik hoor mijn vader nog altijd vertellen dat ik zijn bandopnemer aan en af zette en aan alle knopjes zat te draaien. Wanneer ik wat ouder werd kreeg ik dan een volledige muziek installatie die ik op mijn kamer mocht zetten en waar ik uren voor de buren maar ook voor mezelf muziek speelde. 2 Platendraaiers van Technics en een mengpaneel van Roland met 2 grote luidsprekers waar ik het merk niet meer weet maar wel weet dat ze toen al wat DB konden uitsturen. Muziek was van toen al een grote passie voor mij en vanaf toen ben ik begonnen met het spelen van kleine feestjes voor vrienden en familie wat al snel groeide.

Ik zelf ben het meest gepassioneerd van de elektronische muziek. Ik kan mij het meest uitleven op de beats vanaf 125 bpm, de drums en alle andere speciale effecten. Retro, New Beat, House, Techno en andere geremixte muziek wat ik dan onder de Deep House klasseer is voor mij dan ook hetgeen ik liefst door de boxen laat spelen. Maar dit wil niet zeggen dat ik de muziek van de andere jaren rock, pop, disco en alle andere genres aan mij laat voorbij gaan. Ik heb een breed gamma aan muziek en die ga ik telkens opnieuw naar voor brengen. Alles wat je maar kan bedenken, laat ik met veel plezier door de boxen klinken. 

Op een dag heb ik een paar vrienden gecontacteerd die ook gebeten en gepassioneerd zijn door de muziek en die als DJ hun passie aan iedereen laten horen op verschillende evenmenten en heb hen gevraagd om samen te werken als een groep DJ's.

Zo is dan ook Pacific Sound Solutions ontstaan

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.