Radio Bingo

Medewerkers

Marco (DJ)

Marco (DJ)

DJ

  • Marco in the Mix

In 1988 begon Marco zoals zovelen te draaien in een lokaal jeugdhuis waar hij na enige tijd het volk volledig op zijn hand had door een brede muziekkeuze doorheen de avond. Daar werd hij ook ontdekt door een medewerker van de Hasseltse lokale Radio Centraal (RCL) waar hij jarenlang de nonstop programma’s verzorgde, zowel overdag als in de late uurtjes. Hij ondersteunde ook de stationmanager.

Later kwam daar ook nog een programma op Radio GRK in Genk bij. Daarna maakte hij even een zijsprong naar Radio Contact in Zonhoven, maar hij kon niet leven met de vaste playlist die ze iedereen voorschotelden en verliet deze dus na enkele maanden.

Ondertussen was hij ook begonnen met het draaien op fuiven en events en in diverse clubs, dit zowel in België als in de buurlanden. In 2007 was hij het allemaal moe en liet hij de muziek voor wat het was, maar toen het Belgische CNR Records me vroeg om hun team als A&R te versterken, herontdekte hij de liefde voor muziek. Hij herbouwde mijn home studio, begon weer te draaien en startte met het maken van een wekelijkse radioshow die inmiddels internationaal bekend is en die je hier op Radio Bingo natuurlijk ook kan horen.

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.