Radio Bingo

Medewerkers

X-TOF (DJ)

X-TOF (DJ)

DJ

  • X-TOF on Air

Al vanaf toen X-tof een kind was, was hij geïnteresseerd in muziek. Toen hij 11 was, kocht hij zijn eerste stereoinstallatie en ongeveer een jaar later zijn allereerste mixtafel. Vanaf dat moment bracht hij zijn avonden in zijn kamer door met het afspelen van muziek in een poging om de ene plaat na de andere te mixen. Het gevoel voor ritme was er al, en hij draaide zijn speakers naar buiten buiten en speelde muziek voor de hele buurt. Toevallig werkte een van zijn buren bij een lokaal radiostation. Hij nodigde me uit naar de studio. Slechts een paar maanden na de uitnodiging, had ik mijn eigen radioprogramma. Hij was toen 12 jaar.

Zijn deejaycarrière is pas echt begonnen toen enkele leden van de familie hem vroegen om te spelen op hun feestjes. De techniek was nog niet alles, maar hij slaagde erin om de juiste nummers op het juiste moment af te spelen. Nadien vroegen een paar schoolvrienden om te spelen op hun 18de verjaardagsfuif, en voor hij het wist, had X-tof een aantal regelmatige optredens. Het werd echt professioneel toen hij begon te draaien in een bar. Hij werkte er als ober, dus elk weekend had hij de gelegenheid om de set van deejays te zien en te horen. Later kreeg hij eindelijk de kans om er zelf te mogen draaien. Van toen af aan ging de bal aan het rollen. De boekingen stroomden binnen en de party's werden groter.

Zijn andere passie radio blijf hij verder houden. Toen hij 23 was, had hij de kans om een show te hosten op Topradio. Later ben is hij ook begonnen met zijn eigen muziek te produceren.

      
  •   

 

Benieuwd naar onze programma's?

Radio Bingo is er voor jong & oud. Ontdek al onze programma's.